Chalani ako vám to vyhovuje s polietaním ?
vyhovuje. ak vydrzi pocasie, dondem...
Ciao, co takto ist podporit vetronovu sutaz na KVP?
Ciao, co takto ist podporit vetronovu sutaz na KVP?
no nato by som potreboval vetroň a kedže som ho pred mesiacom predal tak nič z toho
No počasie mám byť sobota:Premenlivá oblačnosť a miestami prehánky, ojedinele aj búrky.
sedeľa:Polooblačno až oblačno a ojedinele prehánky. Ja by som asi v nedeľu polietal radšej od tej 13,00.... V sobotu len tak k večeru za Krásnou. Vetroň máme neschopný z dôvodu prerábky.
JJ, vetron moja chyba...priznavam, hanbim, trapim......uprimne..
eh ,Milan to nie ten vetroň, myslel som easy fly...
aha, nevadi, aj tak plati moj prispevok. Inak ten vikend, ak to vyjde pocko, dondem. V sobotu mozno pojdem pozriet a nafotit nejake to lietanie -sutazne...ako hovori Aly z mafstory.
Ja to vidím biedne z pohľadu počasia. Ale v sobotu sa prijdem minimálne pozrieť. Miro S
zdravim mohol by som sa nejakeho lietania yucastnit aj ako divak a ked tak kedy a kde?
vopred dik
zdravim mohol by som sa nejakeho lietania yucastnit aj ako divak a ked tak kedy a kde?
vopred dik
jasné že možeš.. no tento víkend neviem ako to je a ako bude... ostáva nedela.. ak sa pojde ráno to bude na webe.. podla počasia.
Ja so v sobotu 18.4. prisiel a podarilo sa mi vyhrat. Skoda, ze ste neprisli viaceri. Boli tam aj ukazky inych modelo (historik a vrtulnik) a mohlo by ich tam byt viac. Pocasie sa vydarilo, aj ked po obede sa trosku viac rozfukalo. Netreba sa bat pocasia hned po prvom pohlade z okna. Ved nie ste z cukru (aspon dufam). Skutocne sa pocasie umudrilo a aj termika bola super, az taka, ze jednemu sutaziacemu uletzel RC model, ked vo velkejvyske stupal pod mrakom a letel do slnka.
Miro S