Mnohé maličkosti, ktoré sa zídu pri stavbe a oprave modelov sa dajú kúpiť aj v iných obchodoch ako modelárskych. Keď na niečo šikovné natrafíme, budeme to tu postupne zverejňovať.Ak máte nejaké infošky, sem s nimi!!
Páska so sklenným vláknom - papiernictvo REFLEX, Komenského ulica, Košice ( oproti prvej zastávke od štadiona Lokomotívy smerom do mesta) , v Baumaxe, v Hornbachu
Farebná páska na olepovanie napr. svahových kombatov, najnovšie som natrafil na túto pásku v Canone pri JUMBO centre v KE (majú rôzne farby)
Páska - Power, sivá silná so spevňujúcou štruktúrou ( podobné sklennej) - majú to v Hornbachu cca 4-5 Eur, ale to isté zvyknú mať ako akciu v TESCU za 1 Euro
PVC izolačné pásky - 6ks, rôzne farby- TESCO akcia 1 Euro
5min Epoxid - dvojzložkový v spojených striekačkách, L+S farby-laky, južná trieda, farby laký na rovníkovej-pri SUZUKI nad jazerom v KE
- Košice/Krásna v predajni Tamas na ulici Ukrajinská.( hlavný ťah) inak je to predajňa pre nákladné autá ale majú tam aj epoxid
Suchý zips- so samolepciacou vrstvou, alebo bez, majú nad jazerom v Galantérii pri OC Važec v galantérii, alebo v Hornbachu,....
lepidlo v spreji UHU POWER Spray - papiernictvo na poštovej na začiatku v podchode.
farebne pasky pre samokridla rozne farby- papiernictvo na poštovej na začiatku v podchode.
krepovy papier - papiernictvo na poštovej na začiatku v podchode.
inak dost toho maju aj v modelarskej predajni na postovej skoro pri vychode na hlavnu. Co nemaju, ochotne objednaju.
Uhu spray som kupil sice posledny ale hadam ho este niekedy budu mat v papiernictve vo Vitezovom dvore 200ml 235,28sk/ 7,81€
Samolepiaci suchy zips maju v galanterke na Masiarskej(roh dominikanskeho namestia) 30mm sirka 59 Sk/m
Lepidlo Soudal 66A nahrada za purex Masiarska predajna urob si sam 250ml 130Sk
A s tou predajnou na postovej to je pravda napr. tovar od Pelikana majitel posiela objednavky cez weekend a do piatku to je na predajni
to s tou predajnou na postovej nieje pravda ja uz tam cakam na tovar od pelikana asi dva tyzdne a stale nic a vraj ze je to uz na ceste.Ale musim povedat ze je rychlejsi ako predosly Hobbyshop. .A vo vitezovom dvore sa taktiez daju kupit v papiernictve samolepiace folie roznych farieb a dlzok super na polepenie modelov.
to s tou predajnou na postovej nieje pravda ja uz tam cakam na tovar od pelikana asi dva tyzdne a stale nic a vraj ze je to uz na ceste.Ale musim povedat ze je rychlejsi ako predosly Hobbyshop. .A vo vitezovom dvore sa taktiez daju kupit v papiernictve samolepiace folie roznych farieb a dlzok super na polepenie modelov.
no to bude asi tym ze ked tovar nema skladom Pelikan tak to nemoze dojst do tyzdna ja som tak kupoval takze tak
Z anglicka to dojde za 3 dni a z číny za 12-18, z rakúska 2-3-No nekup to a nemám dovod to brať z ČR napríklad
Pelikan to ma skladom ale neviem preco to furt neprislo ale je to podstatne lepsie ako bol kedisi Hobbyshop. Ja by som si chcel nieco objednat z ciny len nemam ucet som zatial student a rodicia mi svoj ucet na nakupovanie nedaju taze asi tak. Treba niekedy podporit aj nasich predajcov ci nie
Pelikan to ma skladom ale neviem preco to furt neprislo ale je to podstatne lepsie ako bol kedisi Hobbyshop. Ja by som si chcel nieco objednat z ciny len nemam ucet som zatial student a rodicia mi svoj ucet na nakupovanie nedaju taze asi tak. Treba niekedy podporit aj nasich predajcov ci nie
Jasné že treba podporiť našich,ja sa nebránim,ale keď to čo potrebujem nemajú....alebo majú to isté čo z číny a za 2,5 x vyššiu cenu? A z číny, abo zvonku ti to objedná hocikto...aj my:)
zatial sme sa popálili iba raz a prišli sme o 50 Eur, a jožovi tuším niečo raz zmizlo zo zásielky....asi za 20 Eur....a inak pohoda.
A ver mi nič si tak neprajem ako poriadny obchod v Košiciach,kde by mali veci na sklade a nie rozprávky.howgh.
P.S.:a je iné keď potrebuješ raz za čas,ale my s Paťom-adminom zháňame ľudom a zalietavame, opravujeme plno modelov, či už z okolia abo z roboty a ti treba sakra veľa bateriek,serv, a kadečoho. Napr minule som dával dokopy tri vetrone ASW 28, každému trebalo prijímač a 2 x LIpoly....a v obchode bolo 0 lipoliek a 0 prijímačov,.....
Tak to je blbe.Keby ste nahodou nieco objednavali a mali miesto v balicku tak by som potreboval niejake prijimacove aku 4clanok mozte poradit.Dakujem
Tak to je blbe.Keby ste nahodou nieco objednavali a mali miesto v balicku tak by som potreboval niejake prijimacove aku 4clanok mozte poradit.Dakujem
Ahoj,napíš mi na mail, do čoho ti to treba .......
mail poslany
mail poslany
ok,pozrem
Ja na takéto drobnosti chodievam do Popradu do HT model. Je to skvelá predajňa a predajcovia (starši aj ten mladý) sú veľmi ukecaní a radi pomôžu.
Bol som si tam raz kúpiť balzu, bowdeny a nejakú bižutérku a nakoniec som sa pristihol, ako sa s predajcom rozprávam o elektrických vláčikoch.
Ja na takéto drobnosti chodievam do Popradu do HT model. Je to skvelá predajňa a predajcovia (starši aj ten mladý) sú veľmi ukecaní a radi pomôžu.
Bol som si tam raz kúpiť balzu, bowdeny a nejakú bižutérku a nakoniec som sa pristihol, ako sa s predajcom rozprávam o elektrických vláčikoch.
Potvrdzujem. Teraz sídlia na ulici : K letisku,v mestskej časti Veľká v Poprade( neďaleko letiska)